HOOGSTE GOUDPRIJS OOIT I.V.M. OORLOG IN OEKRAÏNE, INFLATIE CRISIS EN BANKEN CRISIS!!! VOORHEEN SPIEGELGRACHT 12 - NU VERHUISD NAAR EEN GROTER PAND - BEETHOVENSTRAAT 7A (makkelijk parkeren) - IN VERBAND MET DE DRUKTE - ALLEEN OP AFSPRAAK! - BEL 020 - 4221015

Oud goud verkopen in Amsterdam

Direct geld voor uw goud nodig? Kijk dan eens of u goud, zilver, munten en oude sieraden in huis hebt, die u eigenlijk wel zou willen verkopen. Sieraden die u ooit eens hebt gekregen, maar misschien nooit meer draagt. Oud goud verkopen aan Inkoop Goud Amsterdam levert direct geld op. Op basis van het gewicht en het gehalte krijgt u veel geld voor uw oud goud en zilver.

Verkoop goud levert geld op

De goudprijs is de afgelopen jaren enorm gestegen. Dat maakt het aantrekkelijk om de waarde van goud in munten en sieraden te ‘verzilveren’. De verkoop van goud levert heel veel geld geld op. De waarde van het goud en daarmee de hoogte van de uitbetaling is afhankelijk van drie factoren: het gehalte van het goud (karaat), het gewicht en de dagprijs op het moment van de goud verkoop.

Goud verkopen aan Inkoop Goud Amsterdam

Als u gouden munten of antieke sieraden wil inwisselen voor geld, dan kunt u voor allerlei verrassingen komen te staan. Het gehalte wordt niet juist vastgesteld, het gewicht wordt bepaald met een weegschaal die niet geijkt is, of de koers blijkt ineens te zijn aangepast. Dat soort verrassingen komt u bij ons niet tegen. Goud verkopen aan Inkoop Goud Amsterdam biedt de zekerheid van de hoogste opbrengst. Wij staan niet voor niets bekend als Een Goudeerlijke Zaak.

Adres voor het verkopen van goud

Kom per auto of openbaar vervoer naar Amsterdam. Goud verkopen kan in onze fraaie winkel aan de Beethovenstraat 7A.

Openingstijden voor het verkopen van goud

Inkoop Goud Amsterdam is geopend van maandag tot en met vrijdag. Goud verkopen kan die dagen op afspraak van 10.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Gouden tientje en gouden munten verkopen

Wij zijn er niet alleen voor het inwisselen van oude sieraden. U bent bij ons ook aan het juiste adres wanneer u een gouden tientje of gouden munten wilt verkopen. Ook in dat geval is uw goud veel geld waard. De procedure bij het verkopen van een gouden tientje of gouden munten is vergelijkbaar met onze werkwijze bij het inwisselen van sieraden.

Wij kopen ook oude Rolex horloges en oude Cartier horloges in.

Identiteitsbewijs wanneer u goud wilt verkopen

Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen wanneer u goud wilt verkopen. Dit kan een paspoort zijn , een ID-kaart of een geldig rijbewijs.