HOOGSTE GOUDPRIJS OOIT I.V.M. OORLOG IN OEKRA√ŹNE, INFLATIE CRISIS EN BANKEN CRISIS!!! VOORHEEN SPIEGELGRACHT 12 - NU VERHUISD NAAR EEN GROTER PAND - BEETHOVENSTRAAT 7A (makkelijk parkeren) - IN VERBAND MET DE DRUKTE - ALLEEN OP AFSPRAAK! - BEL 020 - 4221015

De hoogste prijs voor sloopgoud

Bij Inkoop Goud Amsterdam: geen aftrek smeltverlies, geen aftrek administratiekosten, geen prijsdrukkende onzin verhalen, maar wel 100% hoogste, echt uitbetaalde, prijs garantie voor sloopgoud. Ons motto: ‘Een Goudeerlijke Zaak’!

Ontwikkeling van de sloopgoud prijzen

De prijzen voor sloopgoud zijn onderhevig aan de schommelingen in vraag en aanbod op de internationale markt. Maar op welk niveau de sloopgoud prijs ook staat, u krijgt bij Inkoop Goud Amsterdam altijd het meeste geld uitbetaald voor uw munten, antieke sieraden en ander sloopgoud. Zonder aftrek van allerlei onduidelijke kosten. Eerlijk gewogen met duidelijke uitleg en prijsgarantie.

Artikel over sloopgoud in Vara Kassa Magazine

Recent werd door Kassa Magazine van de VARA onderzoek gedaan naar het inleveren van sloopgoud. In deze goudtest kwam Inkoop Goud Amsterdam naar voren als beste adres. Daar zijn wij trots op, want eerlijkheid duurt het langst. Wilt u zelf weten wat uw sloopgoud waard is? Kom dan langs voor een gratis taxatie. Wij bieden de allerhoogste prijs voor sloopgoud!

Adres en openingstijden voor sloopgoud

Sloopgoud kan worden ingeleverd voor geld aan de Beethovenstraat 7A in Amsterdam. U bent van harte welkom van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Graag op afspraak.

Sloopgoud Alkmaar, Hoorn, Zaandam, Purmerend en Volendam

Voor inwoners van de kop van Noord-Holland zijn wij goed bereikbaar via de IJtunnel. Met sloopgoud vanuit Alkmaar, Hoorn, Zaandam, Purmerend en Volendam kunt u het beste rijden via de Ring Noord naar Amsterdam Zuid.

Sloopgoud Haarlem en Leiden

Woont u ten westen van Amsterdam? Volg dan met uw sloopgoud de A9 vanaf Haarlem of de A4 vanaf Leiden richting Amsterdam Zuid.

Routebeschrijving

Het bezoeken van Spiegelgracht Juweliers kan zowel met de auto als met het openbaar vervoer. U kunt goed parkeren op de Beethovenstraat of in de Apollobuurt.

In de Beethovenstraat, halte Gerrit van der Veenstraat, stopt tram 5 en 24.

Sloopgoud Almere, Hilversum en Amersfoort

Als u met sloopgoud naar ons onderweg bent vanuit Almere, Hilversum of Lelystad volgt u het beste de A1, vervolgens de Ring Zuid en daarna naar Amsterdam Zuid.

Met het openbaar vervoer

Plannen om uw sloopgoud per trein e tram langs te brengen?  Goede reis, de koffie staat klaar als u aankomt.

Identiteitsbewijs bij inleveren sloopgoud

Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen wanneer u naar ons toekomt voor het inleveren van sloopgoud. Op vertoon mogen wij u direct contant uitbetalen.